Mayu For Life-viinit

Mayu-viineille myönnetty For Life -sertifikaatti on meille sosiaalisen vastuun eettinen standardi. Sertifikaatista tiedät, että tuotantoketjun jokaisen työntekijän hyvinvoinnista huolehditaan ja että he saavat työstään reilun korvauksen.
Me olemme yhtä.

Yhteisön ja ympäristön hyväksi

Eettiset viinit kiinnostavat yhä useampaa, ja se on kaikille hyvä. Eettiset sertifikaatit kohentavat koko tuotantoketjun oloja aina työntekijöistä viljelijöihin, mutta myös koko yhteisön ja ympäristön hyvinvointia: For life -sertifikaatilla turvataan työntekijöiden palkkataso, työolot ja oikeudet, mutta se takaa myös, että ostaja maksaa rypäleistä viljelijälle ostohinnan päälle viisi prosenttia. Lisätulo investoidaan viinin tuotantoa tai koko yhteisöä hyödyttäviin hankkeisiin sertifikaatin myöntäneen tahon valvonnan alla.

Mayu_for_life

Hyvä viini maistuu paremmalta

Loppukäyttäjälle eettiset pelisäännöt näkyvät entistä paremman makuisena viininä. Vähän tienaavilla viljelijöillä ei nimittäin ole välttämättä mahdollisuutta käydä viinitarhoilla, jotka sijaitsevat kauempana, mutta hyvä sato edellyttää läsnäoloa ja toimenpiteitä. Alhainen kilohinta heikentää siis koko alueen sadon laatua. Tukemalla eettistä tuotantoa mahdollistetaan viinimaailman diversiteetti – ja siinähän se piilee, viinin lumo.

Mayu For Life -viinit

Reserva
Pinot Noir

2017 | 0,75 l

Gran Reserva
Carménère

2016 | 0,75 l

Reserva Syrah
Appassimento

2015 | 3,0 l
Riesling

2019 | 0,75 l

Sauvignon Blanc
2018 | 2,0 l
Mayu viinit for life
Reserva
Pinot Noir

2017 | 0,75 l

Gran Reserva
Carménère

2016 | 0,75 l

Reserva Syrah
Appassimento

2015 | 3,0 l
Riesling

2019 | 0,75 l

Sauvignon Blanc
2018 | 2,0 l
Mayu viinit for life

Giorgio Flessati

Kun italialainen Giorgio Flessati saapui ensimmäistä kertaa Elquin laaksoon Chilen pohjoisimmassa nurkassa, hän näki jotain siinä, mikä oli muille karua erämaata – unelman elämästä, jossa on kaikkea, siellä, missä ei ole mitään. Viini ja taivaankansi riittää. Kun niitä riittää.

Giorgio Flessati
”Kun asuu pienessä kylässä keskellä aavikkoa, on elämä rauhallista. Siksi minä keskityn täysin oman viinini tekemiseen.”
Giorgio Flessati
vinum

Vinum Import Ltd. on maahantuonut, myynyt ja markkinoinut viinejä jokaisesta maailmankolkasta jo vuodesta 2008. Toimintamme perustuu tuotteiden loistavaan hinta-laatusuhteeseen ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen niin kuluttajan kuin tuottajankin päässä. Yritystämme johtaa kokenut tiimi ammattilaisia.

Read more about Vinum in English »

Mr. Kimmo Syrjänen
Managing Director
Mr. Jani Riski
Product Manager